Haber

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig Fikstür Çekildi

2023-2024 Sezonu Trendyol Üstün Lig fikstürü bu akşam TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Antrenman Tesislerinde çeşitli etkinliklerin ve sanat dünyasının katılımıyla çekildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Digiturk Spor İçeriğinden Sorumlu Küme Lideri Rashed Al-Marri, Süper Lig’in isim sponsoru Trendyol Küme Lideri Çağlayan Çetin, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, Trendyol Süper Lig Kulüp Liderleri ve temsilcileri, beIN Sport yetkilileri ve teknik yöneticilerinin yanı sıra Alişan, Seren Uzun, Ceren Gündoğdu, Bülent Serttaş, Tahsin Hasoğlu, Sanat camiasından Gökhan. Zirve, Sefo, Ömür Gedik ve Gripin’den oluşan müzik grubu da geceye katılan isimler arasında yer aldı.

TFF Riva Hasan Doğan Milli Kurmay Kampı ve Antrenman Tesisleri yazlık bahçesinde düzenlenen Trendyol Muhteşem Lig fikstür çekimi etkinliği kokteyl ile başladı. Ceren Gündoğdu’nun küçük konserinin ardından komedyen Tahsin Hasoğlu’nun stand-up gösterisiyle devam eden gecenin açılış konuşmasını TFF Lideri Mehmet Büyükekşi yaptı.

Büyükekşi: “İngiltere ve İspanya’dan sonra üçüncü büyük isim sponsorluğu anlaşmasını yaptık”

Büyükekşi yaptığı konuşmada Trendyol ile yaptıkları tarihi sponsorluk anlaşmasıyla liglerin yeni isimlerinin Trendyol Büyük Lig ve Trendyol 1. İspanya. Türk futbol tarihinin rekorunu kırdık. Geçen sezonun son haftalarına kadar şampiyonluk yarışı devam etti. Bu büyük rekabet ligimizin değerini artırdı. Ve futbola yatırım yapmayı daha cazip hale getirdi. Yeni isim sponsorluğumuz ile önümüzdeki sezonun daha kaliteli geçeceğine, rekabetin ve heyecanın üst seviyede olacağına inanıyorum” dedi. söz konusu.

“Türk futbolunun marka değerini yükseltmek için çalışmalarımızı büyük bir kararlılıkla sürdüreceğiz”

Her zaman altını çizdiği konunun Türk futbolunun marka değerini artırmak olduğunu vurgulayan TFF Lider, “Yükselen sponsorluk gelirlerimiz ve yeni yayın ihalesinde hedeflediğimiz artış çok değerli. Ancak tüm paydaşlar olarak futbolun keyifli ve eğlenceli yönlerini de öne çıkarmamız gerekiyor. Federasyon olarak misyonumuz, Türk futbolunun; markanın maliyetini yükseltmek. Yapısal problemlerin çözümü. Kulüplerimize yeni gelir kaynakları yaratmak. Büyük Lig’e ve tüm liglerimize değer katacak yeni projeler üretmek. Ailemizden aldığımız güçle tüm bu alanlarda çalışmalarımızı büyük bir kararlılıkla sürdüreceğimizin altını bir kez daha çizmek isterim.” terimleri kullandı.

“Ligimizin hem marka değerini hem de ticari gelirlerini artıracak yeni bir projeyi hayata geçirdik”

Trendyol Muhteşem Lig’in şu anda dünyanın en değerli 10 ligi arasında yer aldığını ve 100’den fazla ülkede yayın yaptığını vurgulayan Mehmet Büyükekşi, “Ancak bunu yeterli görmüyoruz. Profesyonel liglerimizin fikstür düzenini ve marka değerini yükseltmek için düğmeye bastık. UEFA Şampiyonlar Ligi, Almanya ve Belçika lig yapılarını yeniden düzenleyen Hypercube ile anlaşma sağladık. Önümüzdeki 6 ayda futbol ailesinin tüm paydaşlarıyla toplantılar yapacağız. Muhteşem Lig, 1. Lig, 2. ve 3. Lig ve Türkiye Kupası’nda oynanacak format ve fikstür yapısını oluşturacağız. Diğer yandan ligimizi dünyanın önde gelen ligleri arasında hak ettiği yere konumlandırmak istiyoruz. Bu anlamda ligimizin hem marka giderini hem de ticari gelirlerini artıracak yeni bir projeyi hayata geçirdik. Şampiyonlar Ligi markasını yaratan grubun danışmanıyla çalışıyoruz. Muhteşem Lig kulüpleri ve yayıncımızla görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Büyükler Ligi’nin kurumsal kimliğini her zaman ortak akılla yeniden inşa edeceğiz. Yeni sponsorluk modelleri oluşturarak ligimizde yer alan kulüplerimizin gelirlerini artıracağız.

“Amacımız, hepimizi futbolla birleştiren yepyeni kahramanlık hikayeleri yazmak”

“Futbol kazanmakla ilgili bir oyundur, ancak asla ‘birinin kazandığı ve diğerlerinin kaybettiği bir oyun’ değildir. Önder Büyükekşi, “Hiç savaş yok” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Galibiyetin gururunu paylaşacağımız, kaybettiğimizde eksiklerimizi tamamlayarak yolumuza devam edeceğimiz yeni bir kültür inşa etmeye mecburuz. Federasyonun, grupların ve taraftarların her zaman el ele verip Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır yeni bir hikaye yazması gerekiyor. Futbol akademilerimizde yetiştireceğimiz genç yeteneklerimizden dünya çapında oyuncular yetiştirmek istiyoruz. Hedefimiz, hepimizi futbolla birleştiren yeni kahramanlık hikayeleri yazmak. Amacımız Türkiye’yi seferber etmektir. Futbolumuzu ve ligimizi daha ileriye taşımak için ailemizin tüm fertlerinin bu vizyonla omuz omuza çalışması gerekiyor. Yeni dönemde de bu hedefe ulaşmak için herkesin üzerine düşen sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğine inanıyorum. Bu dönem, geçmişten ders almalı ve bazı şeyleri farklı yapmalıyız. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar bekleme hatasına düşmemeliyiz. Tribünlerin dolup taştığı, daha çok kadın ve çocuk futbolseverin maçlara geldiği, futbolun iyiliği ve kalitesinin konuşulduğu bir futbol ortamını hep birlikte oluşturmalıyız. Türkiye futbol federasyonu olarak eşit, şeffaf, adil ve tarafsız yönetim anlayışıyla tüm yönetimlerimizle birlikte Türk futboluna olan güveni her zaman inşa edeceğiz.”

“Futbolun, dostluğun ve Fair-Play’in birleştirici gücünün ön planda olduğu, sakatlıkların yaşanmadığı, seyircisi yüksek maçlara sahne olacak bir sezon yaşamak dileğiyle”

Yeni dönem için geçmiş olsun dileklerini de dile getiren Mehmet Büyükekşi, “Trendyol Muhteşem Lig, 11 Ağustos’ta 66. dönemine merhaba diyecek. Ligde sarsıntı felaketi nedeniyle 20 kadromuzun mücadele edeceği bir dönem yaşayacağız. Umarım yeni dönemde futbolun birleştirici gücü, dostluk ve Fair-Play ön planda olur, sakatlıklar yaşanmaz, izlenebilirliği yüksek maçlara sahne olacak bir dönem olur. Bugün sanatçı arkadaşlarımızın da bizlere destek verdiği Trendyol Üstün Lig 2023-2024 fikstür çekimlerinin hayırlı olmasını diliyor, tüm gruplarımıza başarılar diliyorum.” sözleriyle bitirdi.

Koç: “Bazıları ligimizin değersiz olduğunu düşünürken tarihi bir sponsorluk anlaşmasına imza attınız”

Gecede bir konuşma yapan Kulüpler Birliği Vakfı Lideri Ali Koç, liderlik yaptığı 5 yılda fikstürlere katılmadığını, ilk kez böyle bir gecede yer aldığını söyledi.

Maçların oynanmadığı dönemin liderler ve yöneticiler olarak gerilimin olmadığı bir dönem olduğunu ancak taraftarların merakla maçları beklediğini ifade eden Koç, “2023-2024 Trendyol Harika Lig döneminin herkese hayırlı olmasını diliyorum. kulüplerimiz, taraftarlarımız, yayıncımız, işçi medya mensuplarımız, sponsorlarımız kısacası tüm paydaşlarımız. Evet. Yeni sponsorumuz Trendyol’a ailemize hoş geldiniz demek istiyorum. Sponsorluğunuz için teşekkür ederiz. Ayrıca bir parantez açarak Önder Bey’e ve yönetim kuruluna teşekkür ve tebrik ediyorum. Bazıları ligimizin değersiz olduğunu düşünürken siz tarihi bir anlaşmaya imza attınız. Yıllar sonra özel branştan bir firma ligimizin isim sponsoru oldu. Bunun için kulüplerimiz adına sizlere teşekkür ediyor ve sizi tebrik ediyorum. Yeni dönemde tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Hepimizin yolu açık, uğurlu olsun. Umarım kazasız, belasız bir şekilde taraftarlarımızın ve sponsorlarımızın keyfini çıkaracağımız bir dönem olur.” söz konusu.

Futbolda birçok sorunun olduğunu ve sorunların her geçen gün arttığını vurgulayan Ali Koç, “Maddi sıkıntılar hepimizin malumu. Birçok paydaşın dile getiremediği adil rekabet ortamı sağlanmalı. Biz büyük bir güce sahibiz. Mali konularda sorun var. Ne kulüpler ne de federasyonlar bu mali durumdan çıkacak durumda değil. Bıçak kemiğe saplandı.” terimleri kullandı.

Kulüplerin elinde olmadan gelişen aksilikler olduğunu kaydeden Kulüpler Birliği Lideri Ali Koç, şöyle devam etti:

“Olumsuzluklara karşı tedbir almaya çalışsak da maddi olarak sırtımız bükük. Kur hepimizi ilgilendiriyor. Gelirlerimizin yüzde 80’i Türk lirası, giderlerimizin yüzde 75’i döviz. 500 kişilik yayın ihalesi yaptık. Bugün bu rakam 100 milyon dolara düştü.Kulüplerin alacağı paylar 87-88 milyon dolar civarında.500 milyon dolarlık ihale yapıldı ama 500 milyon dolar hiç ödenmedi.Anlamsız indirimler. Yayıncıya kızdım sonra baktım haklı olarak kendi çıkarlarını koruyorlar.Asıl sorun TFF’de.En büyük darbe 2018-2021 arası oldu.Yayın gelirleri 5 yılda yüzde 80 düştü. Kanaatimce önceki federasyonun sorumsuz davranışlarından dolayı ihale hazırlanmadı.”

“Gemiyi bu ortamda yüzdürmeye çalışıyoruz”

Vergi oranının yüzde 15’ten yüzde 40’a çıkarılmasının kulüplerin yükünü artırdığını söyleyen Ali Koç, sözlerini şöyle tamamladı:

“Cumhurbaşkanımızın onayıyla çok güzel bir stopaj sistemi oluştu. Ama ne olduysa sebepsiz yere durdu. Sonra lider Mehmet Büyükekşi geldi ve bu sistem tekrar devreye girdi, bunun için sizi kutluyor ve teşekkür ediyorum. , bütün bu saydıklarımız kontrolümüz dışında gelişti.Bu ortamda gemiyi yüzdürmeye çalışıyoruz.Adil rekabetten bahsediyoruz.Ancak futbol anlamında çok ileri gidemeyiz.Beklentimiz önümüzdeki dönemdedir. hakem yönetiminde, sizin yönetiminizde, heyetlerin alacağı kararlarda herkese eşit mesafede olmaktır.”

Al-Marri: “Korsanlıkla etkin mücadele, Türk futbol endüstrisinin sürdürülebilirliği ve gelişimi için büyük önem taşıyor”

Digiturk Spor İçeriğinden Sorumlu Küme Lideri Rashed Al-Marri, Trendyol Üstün Lig’in resmi yayın partneri olan beIN Sports’un Türk futbolu ile uzun yıllara dayanan iş birliğinden gurur duyduğunu belirterek, “Birlikte çok güzel işler başardık. Amacımız, Türk futbol camiasının son derece tutkulu taraftarları için benzersiz bir yayın kalitesine ulaşmaktı. BeIN Sports olarak son dönemde çeşitli spor dallarında 2500 yayın gerçekleştirdiler ve bunların ortasında da Üstün Lig maçları yer aldı. beIN Sports olarak Trendyol Büyük Lig maçlarını dünyanın 100 ülkesindeki futbolseverlerle buluşturduk. Korsan kıtlığı tüm futbol camiasını çok kötü etkiliyor. Korsan yayıncılıkla ilgili etkin çabalar, Türk futbol endüstrisinin sürdürülebilirliğinin ve gelişiminin sağlanması açısından büyük değer taşımaktadır. Korsan yayınlar, lig markasının büyük bir israfıdır ve tüm futbol ekonomisinin gelir kaybına neden olur. Ek olarak, korsanlık meşru yayıncıların pazar payını önemli ölçüde aşındırabilir. İzleyicileri yayın yapan kanallardan uzaklaştırarak reklam gelirlerini ve abonelik oranlarını olumsuz etkiler. Bu durum yayıncıların finansal sürdürülebilirliklerini zayıflattığı gibi kaliteli programlara ve yeni spor haklarına yatırım yapma yeteneklerini de ortadan kaldırıyor.”

Korsan yayınların tüketiciler için de risk oluşturduğuna dikkat çeken Al-Marri, şunları kaydetti:

“İzinsiz site ve uygulamalar, izleyicileri kötü amaçlı yazılımlara, kötü amaçlı reklamlara maruz bırakabilmekte ve bu durum izleyicinin kişisel bilgilerini riske atmakta ve sonuçta düşük kaliteli içeriklere maruz kalmaktadır. Korsan yayınlardan kaynaklanan gelir kayıpları, özellikle altyapı yatırımlarında sporu daha geniş bir kesime etkilemektedir. Sporun yaygınlaştırılmasına yönelik girişimlere ve tüm spor ekosistemine zarar vermektedir.Bu nedenle korsanlıkla mücadelede sıkı önlemler alınması maddi kayıpların azaltılması, fikri mülkiyet haklarının korunması ve Türk sporunun sürdürülebilirliğinin sağlanması açısından büyük değer taşımaktadır. yayın pazarı.”

Çetin: “Trendyol olarak artık kendimizi bu harika ailenin bir parçası olarak görüyoruz”

“Futbol ailemizin saygıdeğer üyeleri sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diyerek konuşmasına başlayan Trendyol Küme Lideri Çağlayan Çetin, “Gururla ailemiz dedim! Çünkü kabul ederseniz artık kendimizi bir parçası olarak görüyoruz. Bu mükemmel aileden hepinize sonsuz teşekkürler.Trendyol olarak ülkemizin spor alanındaki gelişimini heyecanla takip ediyoruz.Yetenekli ve kaliteli futbolculardan oluşan A Milli Futbol Takımımız ile harika bir teknik ve idari ekip , Almanya 2024’ün yarısına geldi. Onlara güvenimiz sonsuz. İlk yurt dışı ofisimizi Almanya’da açtık. İlk yılımızda en hızlı büyüyen ve en çok tanınan moda markası olduk; Milli Takımımızın 2024’te de çok başarılı olacağına inanıyoruz. Pazar akşamı Amerika’da dünya birincisi olan bayan voleybol takımımızla çok mutlu olduk.Dün akşam Akif Lider ve kaptanımız Eda’yı tebrik ederken çok duygulu anlar yaşadık. Trendyol olarak “Filenin Sultanları”nın ana sponsoru olarak yanlarında olmaktan gurur duyuyoruz. Trendyol olarak bir ülkenin çocukları ve gençleriyle gurur duyması, bu ülkenin sporda marka olması için ne gerekiyorsa onun yanındayız. sözlerini kullandı.

“Federasyonumuzun Süper Lig’in marka değerini daha da yükseltme vizyonuna inandığımız ve bu vizyona katkıda bulunmak istediğimiz için bu aileye katıldık”

Trendyol olarak sadece sponsorluk için değil, yol arkadaşlığı için de omuz omuza durduklarının altını çizen Çağlayan Çetin, şöyle devam etti:

“Bu sadece Trendyol’un değil, buradaki tüm kulüplerimizin de destekçisi olan 300 bin bayimiz, 500 üreticimiz, 22 bin kuryemiz ve 30 milyonu aşkın müşterimizin sponsorluğu. Federasyonumuzun titizlikle üzerinde durduğu Supreme League’in marka giderlerini daha da artırma vizyonuna inandığımız ve bu vizyona katkıda bulunmak istediğimiz için bu aileye katıldık. Geçen hafta yine bu mekanda duyurduğumuz imza töreninin ardından beIN Sports CEO’su Yusuf Bey ile görüştük. Yayıncı kuruluş işbirliği ile 1. Lig’e verdiğimiz destekle kulüplerimiz yeni yıldızlar yetiştiriyor; Büyük Ligimize ismimizi vererek takımlarımızın Avrupa arenasında daha hızlı koşmasına katkı sağlamayı umuyoruz. Bu vesileyle başta TFF ve Sayın Liderimiz olmak üzere büyük futbol ailemizin tüm paydaşlarına teşekkür etmek istiyorum. Umarım çekim iyi olur. Heyecan dolu maçlarda buluşmak üzere herkese iyi akşamlar dilerim.” dedi.

Fikstür çekimleri yapıldı

Konuşmaların ardından geceye katılan kulüp liderleri, yöneticileri ve sanatçıların katılımıyla Trendyol Wonder League 2023-2024 sezonunun fikstürü gerçekleştirildi.

Trendyol Muhteşem Lig’de çekilen fikstürlerin ardından 11-12-13-14 Ağustos tarihlerinde oynanacak ilk hafta maçları şöyle:

Kayserispor-Galatasaray

Pendikspor-Atakaş Hatayspor

Kasımpaşa-MKE Ankaragücü

Corendon Alanyaspor-RAMS Başakşehir

Adana Demirspor-Çaykur Rizespor

VavaCars Fatih Karagümrük-Beşiktaş

Trabzonspor-Antalyaspor

Fenerbahçe-Gaziantep FK

Demir Lig Sivasspor-Yilport Samsunspor

TÜMOSAN Konyaspor-İstanbulspor

İLK YARIN TAM PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Ligin ilk yarısı 18 hafta oynanacak

Süper Lig’de sezon 11-12-13-14 Ağustos tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Ligin ilk yarısı 23-24-25 Aralık tarihlerinde oynanacak 18. hafta maçlarıyla sona erecek. 5-6-7-8 Ocak tarihlerinde 19. haftanın gayretleriyle başlayacak ikinci yarı, 19 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.

Maç programının yoğunluğu nedeniyle 17. ve 22. hafta maçları hafta içi oynanacak. Ayrıca 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler nedeniyle 31.haftada takımlar 2-3-4 Nisan tarihlerinde karşı karşıya gelecek. Devreyi 17., 18., 19. ve 20. sırada tamamlayan 4 takım bir alt lige düşer.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

dalamanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Türk, rus, özbek Arnavutköy escort bayan iletişim
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler